Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

måndag 18 maj 2009

En helg i skärgården!

Nu är en helg med släkten Eklöf i skärgården över. Det var jätte trevligt! Vi åkte tidigt på lördag morgon..jag var uppe redan kl 05. Haha resfeber som vanligt..men det är skönt att vara uppe själv och fixa innan barnen vaknar.

Resan dit gick bra. Barnen sov gott och vädret var underbart. Färjan som gick kl 10 han vi med =).. Där mötte vi upp resten av släkten Eklöf.

Mycket packning och mycket folk som åkte med färjan ut. Var många stopp och vårat mål var det sista stoppet. De var skönt..Kunde vi få tag i våra saker utan problem. Annéa tyckte det var jätte kul att åka båt. Hon älskade skummet som vågorna gjorde =). Ingen sjösjuka heller!

Vi kom fram till fjärdlång. Sen gick vi ca 1 km till vårt hus som vi skulle bo i. Ett stort fint hus uppe på ett berg kan man säga.

Vi åt gott och hade det mys. Vi hade ju sån tur med vädret. Inte ett moln och solen sken hela helgen! Så nice! Annéa röjde som aldirg förr. Sen hade vi obligatorisk femkamp såklart. Det måste man ha om man är en Eklöfare. Det går tillbaka i generationer ;).. Mitt lag kom näst sist tyvärr men det gör inte så mycket. Nog för att jag är en tävlingsmänniska men det var lugnt ändå=).

Gustaf och jag tog oss en liten promenad ut på klipporna och tittade på den underbara utsikten. Så vackert. Man behöver inte åka långt för att hitta otroligt vackra ställen. Sverige är vackert!

Vi sov gott..Elias vaknade kl 06 och röjde runt och väckte några fler =).. Vi gick ner och åt frukost..sen trillade det ner en efter en.. Blev mest att städa och göra iordning. Sen gick vi till färjan och åkte den 1½ timme långa resan mot Dalarö igen. Vi stannade och åt grillad korv hos Gustafs bror Jonas och hans familj. Sen fick Elias tokspel för att han var sååå trött. Vi trängde in oss i bilden och styrde resan hem. Väl hemma märkte vi att Elias stackarn hade feber. Inte konstigt att han sov så illa i bilen..lilla gubben.

Jag var så sjukt trött så jag orkade knappt göra nånting. Gick och lade mig kl 22 och sov gott. Barna sov oxå gott..Annéa sov ända till 08 så hon behövde oxå sova ut verkar det som =)

Idag regnar det som tusan. Som sagt så hade vi en himla tur med vädret. Perfekt timat..in i minsta detalj!!!

Pusss och kram på er alla!!

2 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en underbar helg! Kul för er!

    SvaraRadera
  2. Såg så mysigt ut på korten, riktig härlig helg...Skönt man behöver lite laddning i vardagen ibland! Kram vännen :0))

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!