Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

onsdag 24 juni 2009

Bad, bus och pumpa!!

Harry den vilde får kröna detta inlägg!!! =)



Haft en underbart kul förmiddag med söta Eva och hennes små troll!! Oj vad Lucas och Annéa badade och hade skoj..Daisy gillade lekstugan och Elias satt mest och förundrades över den stora vilda hunden som sprang omkring som en tok på vår gård =)=)

Eva hade med sig en pool som dom inte använder längre...vi pumpa å pumpa..tillslut var den uppblåst..men då åkte en plupp ur så jag tror vi började om tre ggr..haha...sen tillråga på allt så var det pyspunka på poolen så den blev platt med jämna mellanrum..så det var bara till att pumpa många ggr till =)!! Men ungarna hade jääätte kul ändå..det behövs inte mycket vatten för att dom ska vara glada och nöjda..sen när vi tog fram kanan blev det ju ännu roligare..oj vad dom åkte!!

Harry hade kul han med...nu ligger vi minus två bollar en kartong och en pump..haha!!!

En underbar dag helt enkelt!! Tack för att ni kom söta ni!!!! <3>



Eva står och pumpar för glatta livet .... =)







Yyyyeeeehhhooooo

Springa upp och åka.....yyeeyyiiiii





så här kan det gå om man har för brottom..hahhaa..tokiga ungar!!



Sötnos Annéa kikar fram!

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt det ser ut! Tänk vad roligt man hade när man var liten!

    SvaraRadera
  2. hihi guuud så rolig pool =)

    SvaraRadera
  3. hahahahahahaha gud så jag skrattar när jag tänker på vad harry gjorde med alla era saker...får köpa nya till er! Om vi får komma igen det vill säga?! ;0)) haha Harry hade nog jättekul hursom & det hade vi andra också! Du e så go Maria...Kram :0))

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!