Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

söndag 27 september 2009

Mysig helg!

Vilken bra helg jag haft. Har sovit på ett av de bästa hotellen jag nånsin bott på...Varit på kul fest och shoppat lite nya kläder...ibland är det nice!!

Vi hade jätte kul på festen..Gustafs fd. arbetskamrat fyllde 30 år. Vi blev bjudna på tacobuffé..mycket gott. Sen blev det singstar, massa prat och DANS...kul kul! Har syndat som en tok denna helg..blir hårdträning i veckan! Magen slår bakut när man trycker i sig så mycket kolhydrater, nu när man inte är van!! Så det blir att detoxa denna vecka!

Vi sov som små änglar på hotellet..frukosten serverades ända till kl 12 så vi behövde inte ens stressa upp till den och utcheckning kl 14, mycket nice! Är ändå trött idag men det är skönt att ha kunnat få egntid tillsammans..fylla på energidepåerna!

Barna har haft det bra hos mormor och morfar...sover alltid lääänge där..varför kan dom inte göra det här hemma oxå??!! =)

Här kommer lite bilder från gårdagen!

Den hääärliga sängen som vi fick soooooova i!!



Dansa dansa dansa







Sing Star! Jag vann många ggr =)















VI






Söta Daniella som påstod att hon ej blir bra på kort..jag håller INTE med!




Lite pooose hinns alltid med!








Puss och tack bejbi för en mysig helg!!

3 kommentarer:

  1. haha gustaf cpöga :D

    SvaraRadera
  2. Skön helg ser det ut som!! Hoppas ni haft det underbart babe!! Kraaaaaam :0))

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!