Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

tisdag 13 december 2011

Kropp och mående





Vad är det som får människor att tro att kropp och mående inte sitter ihop?

Det finns ingen separation alls där. Kroppen gör som sinnet säger åt den att göra och den varnar när vi inte tar hand om oss. Ändå är det förvånande för människor när de för tredje eller hundrade gången har ont i huvet, ryggen, öronen, halsen. Det är ju för att det inte lyssnas inåt. Kroppen pratar och pratar med oss och vi bara springer iväg, lyssnar inget. Och så blir en del förvånade över att kroppen har ont IGEN! Den visar helt enkelt sanningen om hur du mår där inne.

Att lyssna till alla signaler hos kropp och själ är det viktigaste för att må bra. Det är ingen slump om man ständigt har ryggskott eller migrän. Något vill kroppen säga till ditt inre. Kanske vill den få mer kärlek, stanna upp, vill att du ska se något, vill att du ska vakna, vill att du ska säga vad du vill säga innerst inne, vill att du ska höra något. Ja, det kan betyda massor. Men innerst inne så har vi alla svaren om vad just vår kropp vill säga oss. Är det inte dax att börja lyssna nu?! Släppa rädslan över att se inåt och verkligen börja må bra, inifrån och ut!?

En annan sak som jag tänkt på på sista tiden är det här med tanken och tanken på de vi INTE vill ha. Ibland tänker vi så mycket på just de vi INTE vill ha så att det är just det som händer eller vi får. Tanken behöver fokuseras på det vi VILL ha. Det positiva. Jag är så rädd för att ramla att det är det enda jag tänker på, och vips....så ligger jag där på marken. Jag vill verkligen INTE att det ska vara mycket trafik och segproppar i trafiken...å så vips, fick du segproppar längs hela vägen! Om vi istället fokuserar på vad det är vi VILL ha och uppleva, så kommer det komma till oss. Enkelt, eller hur!!

PUSS PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!