Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

lördag 4 februari 2012

Våga i mörker och ljus







Nu är halva jobbhelgen gjord. Jag har så underbara arbetskamrater så jag suckar inte ens när jag ska iväg en kall vintermorgon till jobbet. Vi har det så bra ihop. Tacksam för det.

Jaha, hur behandlar ni er själva? Tänker du goda tankar om dig själv, är du stolt över dig själv, ger du dig själv kärlek? Ser du ditt eget värde och hur värdefull just du är för hela existensen?

Det är så oerhört viktigt att inte glömma att oss själva är det enda vi har. Fyller vi inte upp oss själva med positiv energi och kärleksfulla känslor, så finns det heller inget att ge till någon annan. I första hand kommer du, sen kan du ge till andra i din närhet. En tom och energilös människa har inte mycket att ge till omvärlden.  DU är viktig. DU behövs precis som du är, så varför inte ge dig själv det du förtjänar, det allra bästa.

Det finns inget nobelt i att lida eller tycka synd om dig själv. Du och bara du väljer din väg. Ljuset och mörkret går hand o hand. Älskar du dig själv och ser att livet inte behöver handla om att överleva, utan om att verkligen leva, så vinner ju ljuset. Vem sätter din gräns för vad du klarar av och för vad du kan ge dig själv i kärlek? Du va!? Ingen annan har den makten över dig.

Mörkret för alltid med sig något gott. Ett uppvaknande, en insikt, ett uppbrott...mörkret leder helt enkelt till ljuset. Så välkomna mörkret för vad det är, en väg till ljuset. En väg till dig själv och kärleken till dig själv. Med en nypa tålamod och styrkan att be om hjälp, så vinner inte de destruktiva tankarna över dig. Känn fullt ut och våga må dåligt, våga ta emot mörkret så att dörren mot ljuset kan öppnas. Du är aldrig ensam. I det mörkaste mörkret finns du, du och din obegränsade förmåga att älska. och finner du inte dig själv, be om hjälp så blir du vägledd.

Ta hand om dig!

PUSS PUSS




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!