Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

onsdag 22 februari 2012

Jantelagen- Aldrig mer!






Kom att tänka på Jantelagen när jag läste ett inlägg i bloggen: Ottarsmagi. Jantelagen fast tvärtom! Uppfriskande att läsa!!

Jag vill säga FUCK jantelagen!!

Kan vi inte bestämma här och nu att vi aldrig mer klankar ner på oss själva. Vi slutar här och nu att be om ursäkt för vår existens.  Att vi höjer oss själva till skyarna och står för dom vi är. Vi bestämmer att vi är värda allt gott och att det är helt ok att tycka om sig själv, det är till och med helt ok att älska sig själv. Det är helt ok att vara stolt och glad för den man är, det är absolut helt ok att säga det högt oxå. Säga högt att "jag är bra precis som jag är"!!

Varför är det så jobbigt för många, med människor som tycker om sig själva och står för det högt och tydligt, som inte står i ett hörn och väntar på att någon annan ska gå före. Vad är det som är jobbigt med det?
Jo, det jobbiga i det är att det är så vi alla vill ha det, vi vill kunna hävda oss och tycka om oss själva och ta för oss av livet, precis som den där människan som vi precis störde oss på. Vi vill ju det. För innerst inne vet vi att vi är värda allt gott och vi vet innerst inne att vi är värda att bli älskade och vi är värda att ta för oss av livet i allt vad det innebär.

Vad väntar du på??

Det är inte ett dugg synd om dig och du har alla val i livet och du kan välja att ta för dig eller välja det tysta hörnet.

Med detta menar jag inte att vi ska härja runt och tränga oss före i livet. Jag menar att känslan inom oss ska synas utåt. Att vi älskar oss själva och står för det, i ödmjukhet mot andra och livet.

Varje gång du säger något negativt om dig själv så gör du sanning av en lögn. Det är dax att göra det positiva till något naturligt och lätt...har vi kunnat trycka ner oss själva så kan vi lika gärna vända det och höja upp oss själva!!

Är du med??

PUSS PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!