Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

torsdag 13 augusti 2009

Tankar

Alltså hur var livet innan vi fick barn???? Jag kommer inte ihåg! Att jag hade ett liv innan barnen känns konstigt, eftersom det känns som om dom alltid varit här. Va konstigt att ha suttit och kollat på tv och dom inte fanns..haha ni som har barn förstår säkert vad jag menar. Är en sån skum tanke bara. Att man levt utan barn innan. Nu är det ju helt självklart att dom är här och det känns verkligen som om don alltid funnits oxå. Att man inte haft nåt annat liv. Skumt men så är det.

Kom bara att tänka på när vi var på ett kalas med Annéa ( långt innan elias kom) vi satt och pratade om Annéa och allt. Va konstigt att Elias inte fanns då, va konstigt att vi inte visste att just han skulle komma. Känns som om våra små kom samtidigt ju. Haha nu VET jag att det låter flummigt. Är svårt att skriva tankar ibland. Låter så skumt när man säger dom. Men i huvudet så är dom helt självklara!


PUSSSSS

1 kommentar:

  1. Vet precis hur du tänker Maria! kan inte heller fatta vad vi gjorde innan William kom...

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!