Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

fredag 21 augusti 2009

Svullen


IGÅR IDAG


Annéa har fått nån konstig svullnad i ansiktet! Är mellan ögonen som en stor klump som sedan sprider ut sig till höger öga. Idag har klumpen spridit sig ännu mer till ögat och även till det vänstra. Trycker man på det så känner man att det är nån trög vätska där i. Hon ser ut som ett lejon. Ni vet som han i skönheten och odjuret (otecknade versionen). Skumt. Inget bett, hon har inte ont och hon är pigg och glad. Har ändå ringt BVC. Dom ska ringa upp 10.45. Får vi se vad dom säger. Säkert inget men kan vara skönt att höra från en expert att det inte är någon fara.



Idag blir det marieberg med Evelina och barnen. Ska fixa lite grejer inför lördag.



PUSSSS OCH KRAM

2 kommentarer:

  1. Hoppas det inte e något utan något som försvinner för lillpluttan! Lucas slog sig en gång på dagis vid ögat då fick han också en svullnad så han såg ut som ett "lejon"...Hon har inte ramlat? Kanske e en inflammation från någon förkylning? Man blir alltid så orolig när barnen får något men du ska se att det inte e något att oroa sig för! Vi kanske ses på marieberg idag...Puss & Kram söta du!

    SvaraRadera
  2. men lilla gumman :O vad sa bvc?

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!