Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

fredag 29 oktober 2010

Ljus och mörker



Att våga möta mörkret gör att du kan se ljuset. Att våga se vem man verkligen är och se sanningen. Att våga släppa taget för att kunna flyga.

I mörkret finns ljuset. Dom är samma sak egentligen. Om vi vågar se båda sidor och bearbetar det mörka så sipprar ljuset fram. Det finns ju alltid där. Vi är ljus..allihop!

Hur långt ner i mörkret du än är så kan du komma upp. Hjälp finns alltid att få, hjälpen finns alltid nära! Våga be om den och våga ta emot den, så har du den!

När jag tänker efter så finns ju mörkret endast i vårt sinne. Vi framkallar vårt eget lidande. Bara vi själva kan välja ljuset och eftersom det alltid finns där så kan vi välja den vägen. Se sig om åt andra hållet..kanske finns den sanna vägen åt det hållet istället!? Eller hur??!!

Ljuset skrämmer ibland mer än mörkret...är det för att vi inte vågar se hur vackra vi är..på insidan!? Är det för att vi inte vågar vara dom vi är ämnade att vara!? Är vi inte värda all kärlek, är vi inte värda att älska oss själva!? Jag vet mitt svar..vet du ditt?

Om du tittar dig själv i spegeln tillräckligt länge, så ser du! Du ser vem du är. Vågar du??

PUSSSSSSSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!