Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

lördag 23 oktober 2010

Prinsessor och Rövare

Idag åkte vi på lite äventyr med barnen. Ett gammalt slott och en rövarborg besökte vi! Annéa ville att slottet skulle vara ett prinsesslott, så det fick det bli =).

När jag går in i sådana här gamla byggnader så tänker jag alltid på att det måste finnas mycket själar kvar där. Mycket orber fanns det med på bild iallafall =). Kändes inte läskigt, men får alltid en känsla av att det finns så mycket i väggarna..har ju hänt massor där, för sååå många år sedan. Spännande!

Rövarborgen var mer en stenhög än något annat. Högt upp var den. Fick klättra ordenligt. Tänk vad mycket det finns i lilla Glanshammar att upptäcka =)

Fina ungar har vi..så mycket liv och rörelse. Energin är på topp...hänger inte riktigt med. Sov till kl 09 idag, men är ändå trött. Inge kul..

Fick ett ryck och bakade hamburgerbröd och gjorde egna hamburgare...funderade efteråt på hur sjutton jag orkade göra det =). Men har man inga pengar till att handla mat, så får man göra den själv =)

Hoppas ni har det bra!!

PUSSSSSSS



Påväg in i prinsesslottet
Kom då mamma!!
Mörkt

Orber =)

Till bilen igen

Mot rövarna =)

Upp upp

Höööögt uppe

Utsikt


Hamburgare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!