Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

söndag 12 juli 2009

Öland!

Sååå nu är vi hemma igen! Har haft en fin vecka på Öland! Räcker med 5 dagar med 3 ungar och fyra vuxna i samma husvagn =)..

En ganska fin camping mitt i Borgholm var vi på! Skönt att kunna gå till stan och kolla runt..mysig stad! Mycket gamla hus och mycket blommor och hundar..måste vara den hundtätaste ön ever!! Var hundar överallt =)

Hade tyvärr inget superväder, men av vad jag hört så förstår jag att vi iallafall haft det bättre än vad ni haft i Örebro =).. Vi hade en jätte fin dag (bilden) och resten mulet mer eller mindre! Men inte så mycket regn alls! Skönt!

Vi gick på zoo och tivoli, åkte till Kalmar en dag och hade allmänt trevligt =)..Barnen var såå duktiga.. Både Elias och Alicia är ju van vid att sova i sina egna sängar och inte med mamma, men dom klarade det såå bra ändå..var bara sövningen som fick gå tillväga på annat sätt än vanligt..först söva i vagn sen in i husvagnen..men så är det ju alltid med semester..alla rutiner blir ju annorlunda!

Bilfärderna gick galant..en dvd till Annéa och Elias sov mest...!!

Madde har så fin mage nu...oj oj snart är dom oxå tvåbarnföräldrar! Tack för en fin vecka!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!