Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

fredag 17 juli 2009

Nora

Två underbara dagar i Nora

Underbar dag i Nora!




Alntorps Ö





Frukost i husvagnen






Glad skitunge






Hittade ett kexpaket och började genast gräva efter nå gott =)







Vackert (vår camping)


Posa måste man göra =)





GLASS GLASS GLASS





Vår stora tjej är faktiskt liten ibland.

Ja två underbara dagar har vi haft i Nora.. Älskar den staden..den är så lugn och fin och solig! En ÄKTA sommarstad! Vi bodde på en jättefin och mysig camping ca 1 km från Nora.. Var skönt att åka bara familjen..man kommer varandra närmre då! Glad att vi åkte!

Drack rosévin sista kvällen..haha de gick rakti upp i huvudet..har inte skrattat så mycket på länge.. kanske var det stämningen.. ungarna sover, god mat, underbart väder och givande samtal med älskling!

Pussss på er!!!

2 kommentarer:

  1. Åh så fint ni verkar haft det!
    Och jag gillar verkligen det sista, att kunna sitta ensam med sin älskling och bara må gott och kunna SKRATTA ihop efter många år ihop och många motgångar och medgångar, det är livet! Det är så underbart rätt!
    Ni är gjorda för varann!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni haft det mysigt!! Nora e verkligen en underbar sommarstad. :0)) Tycker att det e så kul att ni e hemma nu för då kan vi snart leka lite??
    Att åka bort på semester en stund med familjen är verkligen skönt & som du säger så kommer man varandra närmare när man bara får vara ensamma, sitta & prata massa minnen & framtidsplaner med den man älskar! Det e livet, underbara sommar!! ;0)) KramKram söta du...

    SvaraRadera

Tack för just DIN kommentar!