Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

onsdag 14 mars 2012

New York





Jaha, då var jag hemma igen, i lilla Sverige. Det är en riktig omställning att komma hem. Inte bara att tiden var 6 timmar efter. ALLT är så stort där borta. Det är det inte här =) Mitt sinne just nu är i förvirring. Vi kan resa så fort mellan platser att min kropp och sinne inte riktig synkar just nu. Allt hänger inte med. Kroppen är här hemma men inte mitt huvud. Så just nu tar jag en liten stund i taget.

NY är iallafall en stad värd att besöka. Det var högt tempo, mycket av allt, ljud, lukter, människor, höga hus. Vi besökte Central Park en dag. Där var det otroligt lugnt och fint. Jag förstår att dom behöver den parken. Det var så skönt att gå där, i det lugna. Kontrasten var total. Skyskraporna låg runt om, men inne i parken var det grönt, lugnt och skönt.

Hockeyn var spännande, till och med jag tyckte det. Det var kul att få se tre olika arenor. Den sista, Madison squere garden var mäktigast. Vilken stämning. Det var stämning på alla arenor. Men Madison var bäst. Folket älskar verkligen sina lag. Örebroklacken kan behöva börja öva för att komma upp i den här stämningen och ruset =)



Allt som allt så är jag så tacksam och glad att jag fick följa med på denna resa. Trots två systrar som spyr på planet, ryggont av all gång och jetlag, så var det verkligen värt det =) Tack mor och far!!

Imorgon börjar allvaret. Upp 5.30 för den första morgonpromenaden. Jag känner starkt att jag behöver detta nu. Jag mår inte bra av all skit mat, som det faktiskt blivit de senaste två veckorna. Nu är det skärpning som gäller. Mitt huvud och min själ mår så dåligt. Inte värt en godisbit i världen, inte när jag vet hur bra jag verkligen mår när jag tar hand om mig och kroppen. Jag kan inte låta monstret vinna!!
Startvikt: 72,3kg!

NU kör vi!!!!!!

Älskar mitt nya kors förresten =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!