Skyddsänglar

Do not search for us, we will find you. Do not wait for us, we are here, all ready. Do not whisper your name, we know it well. We have loved you forever, TIME WILL TELL. . . . . We are your Guardian Angels.

onsdag 16 november 2011

Ny början





Vi möter människor i vårt liv. En del stannar länge en del kortare och en del hela livet. Jag tror att när vi fått det vi behövde av människan vi mött så ska vi gå vidare. Att universum liksom styr iväg oss mot annat mål. Det kan vara oerhört smärtsamt att släppa en annan människa. På grund av ren vana att ha denne i sitt liv kan det bli väldigt jobbigt. Den första känslan är ofta panik, vad ska hända nu?, kommer jag att klara mig utan denne...vanan och "tryggheten" i denne är starkare än känslan av att detta är kanske precis vad jag behöver för att komma vidare i livet. Kanske är det så att det vi behövde av varandra förut är uppnått och vi kommer inte längre, utan nu ska vi träffa andra som kan utmana oss mer och kan ge oss mer för dom vi är nu.

Ibland växer vi ihop och ibland växer vi isär.

Stoltheten och sorgen över att ha "förlorat" någon kan ta över det som det verkligen betyder... att vi vunnit något...ett nytt liv, med nya underbara möjligheter.

Alla slut har en ny början.

PUSS PUSS





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just DIN kommentar!