Detta är ett nyttigt bröd..men ack sååå gott!! Desto större ursäkt att trycka i sig hela limpan direkt ;) !!
5 dl Dinkelmjöl
1 dl Krossade linfrön
2 dl Havregryn
2 tsk Bikarbonat
1 tsk Salt
4 dl Naturell mild yoghurt
½ dl Honung
½ dl Lingonsylt
Nötter och russin OM man vill!
Blanda alla torra och häll i det andra..blanda ihop och häll i formen.. Formen brukar jag smörja och ha i Hela linfrön och vetekross som ströbröd!
200 grader i 35 min! LÄNGST ner i ugnen. Lägg över folie efter halva tiden..
GOTT, LÄTT och SNABBT!!!! Tänk gärna ekologiskt...smakar alltid bättre då =)
Hoppas ni testar! =)
PUSSSS
Brödet blev underbart gott!!! TACK för receptet, har skrivit in det i min receptbok nu!! Ska ta med det på en cykelutflykt med dagis imorrn...KRAAAAM söta du :0))
SvaraRadera